Novice‎ > ‎Novice 2012‎ > ‎

2. Magričev memorial Odbora Žalec

objavljeno: 20. jul. 2012 08:58 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 20. jul. 2012 16:46 ]
V soboto, 26.05.2012, je odbor Žalec na podlagi programa dela PVDS Celje v Preserju izvedel II. Magričev memorial, ki se ga je skupno udeležilo okoli 70 udeležencev. Gre za športno – družabno prireditev, počaščeno v spomin na našega zelo aktivnega in dolgoletnega rezrvnega miličnika Marka Magriča.

V dopoldanskem času smo izvedli ribiško tekmovanje, ki se ga je udeležilo 16 ribičev  Najboljši ribič je bil  Peter Solar, drugo mesto je osvojil Branko Vrečar, tretji pa je bil Ivan Kričej. Navedenim so bile v popoldanskem času podeljene medalje in praktične nagrade.

Med družabnim delom v popoldanskih urah smo izvedli tudi tekmovanje v pikadu, ki so se ga udeležili skoraj vsi udeleženci družabnega dela, zmagal pa je Tomi Pukmajster pred Romanom Jelenom in Kristjanom  Meznaričem. Tudi navedenim so bile podeljene medalje in praktične nagrade.

Družabni del memoriala z družinskimi člani je potekal po ustaljeni praksi z dobro jedačo in pijačo. Priložnost je to bila za obujanje spominov in seveda za dobro voljo, ki je ni manjkalo.

Comments