Novice‎ > ‎Novice 2012‎ > ‎

Vabilo na srečanje s kolegi PVD Zasavje na Mrzlici

objavljeno: 11. sep. 2012 23:17 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 11. sep. 2012 23:17 ]
PVD Sever Zasavje  v  sklopu tradicionalnega  srečanja Zasavčanov in Savinjčanov na Mrzlici vabi na prvo srečanje veteranov Policijsko veteranskega društva Sever Zasavje in Policijsko veteranskega društva Sever za Celjsko območje. Srečanje je namenjeno obujanju spomina na dogodke in aktivnosti članov obeh društev v času osamosvajanja Republike Slovenije.

Organizator tradicionalnega srečanja Zasavčanov in Savinjčanov s kulturnim programom na Mrzlici je Občina Trbovlje, s srečanjem bodo obeležili tudi 100 let Planinskega društva Trbovlje, prav tako  bomo tudi naše srečanje vključili v okvire le-tega.

Vse člane obeh društev naprošamo, da se v čim večjem številu udeležimo prvega srečanja v soboto, dne 15. septembra 2012. Kulturni program se bo pričel ob 11. uri, zato je zaželjeno, da se na označenem mestu pred planinskim domom na Mrzlici zberemo do navedene ure pred pričetkom kulturnega programa. Za vse udeležence bo zagotovljena enolončnica.

Sam prihod na kraj srečanja je možen s prevoznim sredstvom ali pa peš iz večih smeri, kar je prepuščeno posameznikom oz. organizaciji v posameznem društvu.

PVD Sever Zasavje predvideva za člane, ki se bodo srečanja udeležili peš, odhod iz dveh zbornih mest in sicer ob 9. uri izpred planinskega doma na Kalu in ob 9. uri izpred Lovskega  doma na Podmeji.

Prijava ni obvezna, je pa zaželjeno, da sekretarko obvestite o udeležbi, da približno vemo, koliko nas bo prisotnih.  Da se dobimo v čim večjem številu, s seboj povabite tudi družinske člane, prijatelje in znance. S  seboj prinesite obilo spominov in dobre volje.