Novice‎ > ‎Novice 2013‎ > ‎

Izlet in družabni zaključek leta

objavljeno: 8. jan. 2014 03:05 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 8. jan. 2014 03:09 ]
December je čas dobrih želja, veselih ljudi in druženja. Tudi člani PVD Sever za celjsko območje smo se odločili, da leto zaključimo z izletom in družabnim srečanjem. Z dvema avtobusoma smo se 14.12.2013 odpeljali najprej na Ptuj in si privoščili malico.


 Pot nas je popeljala naprej v Ormož na ogled gradu. Skozi zgodovino nas je popeljalal prijetna vodička in nam predstavila ohranjene kulturno zgodovinske znamen
itosti, lepoto fresk,  predmetov in življenje na gradu.  Načrtovani ogled Ormoške kleti in degustacijo njhove penine pa je prekrižal neljubi dogodek - izpad električne energije.
Naše potova
nje se je zaključilo v gostilni K Jeleni v Gornji Dubravi na Hrvaškem. Popoldan smo preživeli ob dobri hrani, pijači in živi plesni glasbi. Seveda dan ne bi bil popoln, če se glasbenikoma ne bi pridružil še naš Franc Brane Gradišnik, ki je svojim repertoarjem še popestril  že tako prijeten popoldan.
Domov smo se vrnili v poznih večernih urah, polni lepih vtisov in dobre volje, kar nam je vlilo novih moči za nadaljnje delo. In čeprav zgodaj, smo si zaželeli "srečno 2014"
Comments