Novice‎ > ‎Novice 2013‎ > ‎

Vabilo na svečano razvitje prapora Odbora Šentjur - Dobje

objavljeno: 18. jun. 2013 01:01 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 18. jun. 2013 01:01 ]

V A B I L O

Policijsko veteransko društvo SEVER za celjsko območje » ODBOR ŠENTJUR - DOBJE«

vabi vse člane in cenjene goste, da se skupaj s partnerji udeležite svečanega

RAZVITJA PRAPORA

Odbora Šentjur - Dobje

ki bo v ponedeljek,  24. junija 2013, s pričetkom  ob 19.00 uri

pred Policijsko postajo v Šentjurju.

V letu 2012 smo člani odbora Šentjur - Dobje pričeli z aktivnostmi za nabavo lastnega prapora, s katerim bomo dostojno zastopali veterane Sever na občinskih in drugih prireditvah.

Vse veterane 91, ki ste sodelovali v vojni za samostojno Slovenijo in tiste, ki ste v obdobju osamosvojitve tajno čuvali orožje tedanje milice prosimo, da se prireditve udeležite in sodelujete v častnem postroju v belih srajcah in brezrokavnikih z emblemom društva, zato vas prosimo, da ste na prizorišču deset minut pred pričetkom slovesnosti.

Svečanost ob razvitju prapora se bo pričla ob 19.00 uri s prihodom praporščakov in himno. Župana občin Šentjur in Dobje bosta po pregledu postroja veteranov svečano razvila prapor in ga predala praporščaku Odbora Šentjur ter zbranim spregovorila nekaj besed. Predsednik  društva Anton ŠMID bo zaključil prireditev s krajšim govorom in  podelitvijo priznanj društva.

Po razvitju prapora ste v nadaljevanju vljudno vabljeni na osrednjo občinsko  slovesnost ob dnevu državnosti na Mestnem trgu.

Po zaključku prireditve pa vas prijazno vabimo na družabno srečanje  na »Ramno« ob Slivniškem jezeru.

Zaradi lažje organizacije prireditve vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do  vključno četrtka, 20. Junija 2013 Dušanu POLENŠKU, tel. 041/324-259 ali e-l. Naslovu dusan.polensek@gmail.com.

Predsednik odbora                             Dušan Polenšek

ĉ