Novice‎ > ‎Novice 2013‎ > ‎

Zahvala našega člana za pomoč v jesenskih poplavah!

objavljeno: 3. jun. 2013 08:47 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 3. jun. 2013 08:47 ]
Lanske poplave so  prizadele tudi številne naše člane, predvsem tiste na območju Zgornjesavinjske in Zadrečke doline. S pomočjo ZS smo jim dodelili enkratno socialno pomoč.  Objavljamo zahvalo našega člana.

Anton ACMAN
Brezje 18/a
3330 Mozirje

ZADEVA: ZAHVALA ZA SOLIDARNOSTNO POMOČ OB POPLAVI 2012

Spoštovano vodstvo, članice in člani Združenja Sever , ter vsi ostali ki ste mi kakor koli pomagali pri odpravljanju posledic po katastrofalni vodni ujmi, ki me je prizadela 05.012.2012, se vam najlepše zahvaljujem za izkazano solidarnostno pomoč in prejeta denarna sredstva.
Zelo sem vesel, da niste pozabili na sočloveka v stiski. Tu bi se še enkrat zahvalil predsedniku Veteranskega odbora Mozirje ŠMIGOC Slavku, ki mi je na pomoč priskočil takoj po poplavi in pomagal pri čiščenju hiše ter okolice, ter rešiti kar se je rešiti še dalo. Ravno tako vam sporočam, da sem posledice delno že uspel sanirati, kakor tudi postaviti nov most čez potok Trnava, pri katerem projektu pa je sodelovala tudi občina Mozirje z Županom na čelu in se tudi njim še enkrat najlepše zahvaljujem.

Še enkrat najlepša hvala vsem.