Novice‎ > ‎Novice 2017‎ > ‎

OZVVS Velenje je predsedniku odbora Velenje podelilo priznanjje za dobro sodelovanje

objavljeno: 7. maj 2017 10:53 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 7. maj 2017 10:53 ]

Dne 6.4.2017 ob 17.00 uri smo se udeležili Letnega občnega zbora veteranov OZVVS Velenje v prostorih restavracije JAKEC v Velenju.

Predsednik OZVV VELENJE g. Zdenko HRIBERŠEK je pozdravil vse prisotne in pričel z letnim zborom. Obravnavali so letna poročila in letne plane, na katere člani niso imeli pripombe.

Na zboru so bili prisotni tudi predstavniki drugih veteranskih organizacij, ki so ob zaključku spregovorili nekaj pozdravnih besed in zaželeli OZVV Velenje uspešno delo.

Pred koncem letnega zbora so zaslužnim članom podelili vrsto Republiških in društvenih priznanj, priznanja pa so prejeli tudi zunanji posamezniki, ki so pokazali dobro sodelovanje z OZVV Velenje pri izpolnitvi programov organizacije.

Dobitnik Bronastega znaka OZVV Velenje je bil tudi predsednik PVD SEVER za celjsko območje Odbor Velenje, g. Dejan POTOČNIK.

Dejan POTOČNIK se je v svojem imenu in imenu Odbora SEVER Velenje zahvalil za priznanje in poudaril res dobro sodelovanje med obema organizacijama ter poudaril, da bomo s takšnim sodelovanjem nadaljevali in zaželel vodstvu in članom OZVV Velenje uspešno delo in izpolnitev vseh zadanih nalog.

Fotografije si lahko ogledate v priponki!

 Avtor: Aleksander Cvar


ĉ
PVD sever Celje,
7. maj 2017 10:53
Comments