Novice‎ > ‎Novice 2016‎ > ‎

4. DP Združenja Sever in Policije v veleslalomu na Golteh

objavljeno: 24. jan. 2016 09:46 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 5. jan. 2017 15:46 ]
Avtor/Vir: Anton Pozvek

V petek 22. januarja je PVD Sever za celjsko območje v sodelovanju s ŠD Modras, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedla 4. državno prvenstvo Združenja Sever in državno prvenstvo Policije v veleslalomu 2016.

Tekme, ki je potekala v lepem vremenu in na dobro pripravljeni progi, se je udeležilo 77 tekmovalcev iz 11 policijskih veteranskih društev Sever in 150 tekmovalcev iz 13 ekip Policije. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškodb pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj in je bila ob 14.30 uri na odprti terasi hotela Golte. Zbrane je nagovoril Anton Pozvek, generalni sekretar Združenja Sever.

Medalje in pokale najboljšim posameznikom in ekipam v kategoriji Sever sta podelila mag. Darko Repenšek, predsednik komisije za šport pri Združenju Sever in Anton Pozvek, generalni sekretar Združenja Sever.

V kategoriji MNZ/Policija sta medalje in pokale najboljšim posameznikom in ekipam podelila mag. Branko Japelj, direktor Uprave kriminalistične policije in Tomas Globočnik, vodja Oddelka vrhunskih športnikov v Policijski akademiji.

Prijetno vzdušje so soustvarjali odličen povezovalec in skupina ptujskih kurentov DEMONI.

V priponkah si lahko preberete uradne rezultate tekmovanj.

ċ
POLICIJA EKIPNO_REZ.TXT