Novice‎ > ‎Novice 2016‎ > ‎

Magričev ribiški memorial v Preserju

objavljeno: 30. maj 2016 03:12 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 5. jan. 2017 15:52 ]
Avtor: Rado Gašparič

V soboto 28.05.2016 je PVDS Celje - Odbor Žalec v Preserju organiziral V. Magričev memorial, katerega se je skupno udeležilo preko 50 udeležencev. V prekrasnem vremenu in na izredno lepi lokaciji je bila organizirana memorialna tekma v ribolovu s plovcem, na kateri so lahko nastopali člani društva in njihovi družinski partnerji. Tekme se je udeležilo 13 tekmovalcev, Po ribiški tekmi je potekalo še tekmovanje v pikadu, zaključilli pa smo memorial z družabnim srečanjem, ki je potekalo v izredno prijetnem vzdušju, le malo nas je zmotil dež. Od odborov se je memoriala udeležila delegacija odbora Celje, in odbora Mozirje ostali odbori še niso  zbrali poguma za udeležbo.

Družabnega dela sta se udeležila tudi predsednik Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo za Sp. Sav. Dolino  Adi Vidmajer in podpredsednik združenja za vrednote NOB Žalec  Viljem Petek s soprogama, prav tako sta se memoriala udeležila tudi podžupana občin Polzela in Tabor s soprogo in žena pokojnega člana Marka Magriča, Meta Magrič. Delegacija odbora Žalec je na Markov grob prižgala svečo v njegov spomin.

REZULTATI TEKMOVANJ:

Ribolov: 1. mesto MOHORKO Gana 27.360 točk., drugo mesto MIKLAVŽIČ Filip 23.020 točk, tretje mesto NOVAK Jernej 12.520 točk.

Pikado: v tej panogi je nastopilo 19 tekmovalcev. 1. mesto NOVAK Jernej, drugi je bil VIDMAJER Adi, tretji pa BOROVNIK Vlado.

Se vidimo spet naslednje leto!