Novice‎ > ‎Novice 2016‎ > ‎

ŠPORTNE IGRE IN DRUŽABNO SREČANJE VETERANOV SPODNJESAVINJSKE DOLINE 2016

objavljeno: 16. okt. 2016 05:01 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 5. jan. 2017 15:52 ]
V soboto 03.09.2016  so v Rekreacijskem centru Gaj Prebold potekale športne igre z družabnim srečanjem veteeanov Spodnjesavinjske doline. .


Organizator letošnjih iger je bilo Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Sp. Savinjske doline. Srečanja se je v prekrasnem vremenu udeležilo okoli 120 udeležencev.

Tudi letos je bil moto iger druženje in šele nato športni rezultati, vendar je športni duh naredil svoje in igre so bile še kako zanimive.Pomerili smo se v naslednjih panogah:

  1. BALINANJE,
  2. PIKADO,
  3. STRELJANJE Z ZP,
  4. ODBOJKA,
  5. ŠAH, in
  6. TENIS

Najboljši posamezniki so prejeli medalje, najboljše ekipe pa pokale. Člani našega odbora Sever Žalec smo dosegli odlične rezultate in sicer:

Ekipno: Streljanje Moški 1. mesto; Ženske 2. mesto

              Pikado     1. mesto  

              Odbojka   2. mesto

 

Posamezno: 1. mesto v streljanju in v pikadu je osvojil PAVLIČ Jože.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke, posebej Jožetu Pavliču, izpostaviti pa je potrebno tudi odbojkarsko ekipo, ki ji je za las ušlo prvo mesto. In pa seveda žensko ekipo v streljanju. Vsem ostalim pa hvala, da so s svojo prisotnostjo popestrili lep športno-družaben dogodek ob prekrasnem vremenu.

Tudi letošnje srečanje in igre so potekale pod pokroviteljstvom občine Prebold pri izvedbi pa so sodelovali društvo upokojencev in športno društvo Partizan Prebold. Vsem se iskreno zahvaljujemo za pomoč in sodelovanje.


Rado Gašparič, predsednik Odbora Žalec


Comments