Novice‎ > ‎Novice 2016‎ > ‎

Vabilo članom Odbora Celje na prireditve v mesecu juniju 2016

objavljeno: 25. maj 2016 06:44 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 5. jan. 2017 15:53 ]

VABILO

Letos je jubilejno leto, praznujemo 25 let od časa, ko so nas združevale skupne ideje in cilji po samostojni Sloveniji. Da bi ta okrogli jubilej dostojno proslavili, načrtujemo kar nekaj aktivnosti s katerimi ga želimo obeležiti :

Skupaj z Muzejem novejše zgodovine Celje in OZVVS Celje organiziramo  razstavo na prostem pred Mestno občino Celje. Otvoritev razstave  in svečanost je načrtovana 2. Junija ob 11. uri pred MO Celje. Vabljeni

4. junija prirejamo na strelišču Strelskega društva Celje na Petričku strelsko tekmovanje z MK pištolo in druženje članov PVD SEVER Za Celjsko območje. Strelivo in pištole so zagotovljene, zbor in prijava se prične ob med 8. in 9. uro tega dne. Predprijave zbiram na tel. 041 714512 ali na e pošto sever.odborcelje@gmail.com do srede 1/6. Vabljeni

Letošnje tradicionalno srečanje veteranov 91 bivše celjske občine je na Dobrni. Ob tem jubileju bomo v parku pred Občino Dobrna svečano odkrili spominsko obeležje na osamosvojitveno vojno 91. Srečanje in svečano odkritje obeležja bo v soboto 18. Junija ob 11. uri pred Občino Dobrna. Vabljeni

Slovesnost ob Dnevu državnosti in 25 letnici osamosvojitve bomo v sodelovanju z MO Celje organizirali v Mestnem parku Celje 22. Junija ob 20. uri. V primeru slabega vremena bo prireditev v Celjskem domu ( dvorana UNION ) Vabljeni

Državna slovesnost ob Dnevu državnosti bo letos v Velenju 22. Junija,s pričetkom ob 17. uri na Titovem trgu v Velenju. Slavnostni govornik bo bivši predsednik države g. Milan Kučan Vabljeni

Anton FERME

PREDSEDNIK ODBORA CELJE

Iskrene čestitke ob Dnevu državnosti

Vabljeni, da dostojno proslavimo okrogli jubilej.