Novice‎ > ‎Novice 2016‎ > ‎

VI. Magričev ribiški memorial - vabilo

objavljeno: 25. maj 2016 02:38 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 5. jan. 2017 15:53 ]

VI. MAGRIČEV MEMORIAL - VABILO

Vabimo vas, da se skupaj z družinskimi člani udeležite memoriala, ki bo v soboto, 28.maja  2016,  s pričetkom ob (08.00 uri ribiči tekmovalci; ob 13.00 družabni del),  pri ribiškem domu Preserje.

PROGRAM:

1. Od 08.00 do 13.00 ure memorialna disciplina ribiško tekmovanje po pravilih organizatorja. Začetek nekoliko prej zaradi korektno izvedenega žrebanja startnih mest in pravočasnega odhoda na tekmovalno traso, da ne bi bilo poznejših pripomb. Štartnina na tekmovalca znaša 5 EUR in se jo poravna pred pričetkom tekmovanja na kraju.
  2. Od 13.00 naprej družabni del, pikado, pijača, jedača in razglasitev rezultatov tekmovanj. na piknik prostoru za ribiškim domom.

PRAVILA RIBOLOVA: Tekmovanje poteka v posamični konkurenci kjer lahko tekmujejo člani društva, družinski člani, gostje in policisti PP Žalec. Lovi se z ribiško palico na plovček, ulov se hrani v mreži čuvarici do končnega tehtanja. Kot posebnost pa je tokrat vaba in krmljenje, kjer je dovoljena izključno koruza in kruh. Odstopanje od teh pravil pomeni diskvalifikacijo. Po tehtanju se teža ulova spremeni v točke in se tako določi vrstni red. Prvi trije prejmejo pokale.

1. Družabno srečanje poteka po ustaljeni praksi po končanem ribolovu. Namenjeno je druženju z družinskimi člani, zato jih pripeljite s seboj. Med družabnim delom se bo odvijalo tudi tekmovanje v pikadu, v primeru lepega vremena pa tudi kakšni drugi športi (možnost odbojke). Upamo na lepo vreme, ob pečenih ribah in ob dobri kapljici, tudi dobrega razpoloženja ne sme manjkati.
  2. Prispevek: Tokrat prispevka za člane društva ni, prispeva pa se prostovoljni prispevek za družinskega člana oz. spremljevalca v višini 5 EUR za družabni del. Prispevke bo pobirala Zdenka Borovnik in prosim, da sami pristopite do nje.

Prijave o udeležbi sprejemamo do četrtka 26.05.2016, po el. pošti na zgornji naslov ali po telefonu na štev. 031 387 662 - Rado.

PREDSEDNIK ODBORA

Rado Gašparič