Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

3. državno prvenstvo Združenja Sever in Policije v veleslalomu

objavljeno: 1. feb. 2015 04:30 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 1. feb. 2015 04:30 ]

RTC Krvavec
Datum: 23.01.2015

V petek 23. januarja je PVD Sever Ljubljana v sodelovanju z RTC Krvavec, ASK Triglav s ŠD Modras, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedlo 3. državno prvenstvo Združenja Sever in državno prvenstvo Policije v veleslalomu 2015.

Tekme, ki je kljub neugodnim vremenskim razmeram potekala na dobro pripravljeni progi, se je udeležilo 82 tekmovalcev iz 10 policijskih veteranskih društev Sever in 149 tekmovalcev iz 13 ekip Policije. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, zabeležena pa je ena poškodba noge tekmovalca v kategoriji Policija.

Naše društvo so zastopali;

Urbanc Danica (1. mesto) in Hriberšek Dragica (4. mesto) v ženski kategoriji, ter moška ekipa v sestavi:

kategorija moški 1951 in starejši; LAH Janez (7. mesto),

kategorija moški 1952-1961; Kumer Ivan (2. mesto), TEVČ Vinko (9. mesto),  Šmigoc Slavko (10. mesto) in Repenšek Dako (ni končal)

kategorija moški 1962 in mlajši; Žvikart Danilo (7. mesto), Jeraj Sašo (16. mesto), Žolnir Jakob (29. mesto) in Zatler Edvard (34. mesto).

Prehodni pokal Združenja Sever je ponovno pripadal naši ekipi. Vsem tekmovalcem našega društva iskreno čestitamo!

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj najboljšim posameznicam in posameznikom ter pokalov najboljšim trem ekipam je bila ob 15. uri v hotelu Krvavec. Zbrane sta nagovorila dr. Tomaž Čas, predsednik Združenje Sever in mag. Simon Velički, direktor Policijske uprave Kranj. Medalje in pokale v kategoriji Sever sta podelila predsednik ZS dr. Tomaž Čas in predsednik komisije za šport pri ZS mag. Darko Repenšek. V kategoriji MNZ/Policija je medalje najboljšim posameznikom podelil direktor PU Kranj Simon Velički. Prijetno vzdušje so soustvarjali glazbenik in pevec France in skupina ptujskih kurentov DEMONI.

Več fotografij si lahko ogledate na spletni straniu Združenja Sever, pod povezavo http://www.zdruzenje-sever.si/

Ċ
PVD sever Celje,