Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

Občni zbor odbora Šmarje pri Jelšah

objavljeno: 12. mar. 2015 09:41 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 12. mar. 2015 09:41 ]
Avtor: Milan Rožman

Člani Policijskega veteranskega društva SEVER za celjsko območje, odbora Šmarje pri Jelšah so se zbrali 23.01.2015. Na zboru so pregledali delo v preteklem letu in zastavili cilje za leto 2015. Podeljena so bila tudi priznanja in pohvale za preteklo leto.

Zbrali so se v Hiši vin EMINO v Imenem. Zaslužnim članom in tistim, ki so pomagali pri delovanju odbora v preteklih letih so bila podeljena priznanja. Letošnja prejemnika zlatega znaka sta župan občine Podčetrtek Peter MISJA in bivši župan občine Kozje Dušan Andrej KOCMAN. Omenjena sta na osrednji prireditvi ob 25. obletnici akcije SEVER dne 01.12.2014 v Ljubljane prejela tudi zlato plaketo Združenja Sever. Prejemnik srebrnega znaka Darko KOLAR,  bronastega znaka Branko AJDOVNIK,  OZVVS Šmarje pri Jelšah, OZSČ Šmarje pri Jelšah, Združenje borcev za vrednote NOB Šmarje pri Jelšah, pisno zahvalo pa sta dobila Slavko ROMIH in občina Podčetrtek.

Med povabljenimi gosti, ki so se srečanja udeležili je bil tudi predsednik PVD SEVER za celjsko območje Anton ŠMID,  župan občine Podčetrtek Peter MISJA,  bivši župan občine Kozje Dušan Andrej KOCMAN ter predstavniki  sorodnih veteranskih organizacij  OZVVS Šmarje pri Jelšah Ladislav AMIČ,  OZSČ Šmarje pri Jelšah Branko SIVEC in predsednice Združenja vrednot NOB Šmarje pri Jelšah Anka NOVK.

Po uradnem delu srečanja je sledilo prijetno druženje

.