Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

Priznanja društva članom za delo v minulem letu

objavljeno: 24. jun. 2015 04:49 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 25. jun. 2015 00:17 ]

Policijsko veteransko društvo Sever za celjsko območje na podlagi Pravilnika o priznanjih in odlikovanjih, svojim članom vsako leto podeli priznanja za delo v minulem letu.


Letošnji dobitniki priznanj društva so:


»PISNA ZAHVALA« se podeljuje članom društva in drugim fizičnim ali pravnim osebam, za pomoč pri izvajanju nalog, ki so pripomogle pri realizaciji in uresničevanju ciljev društva.

Pisno zahvalo prejmejo:  Dušan ČRETNIK, Peter JEVŠINEK, Mitja MIKLAVŽIČ, Janko NAPOTNIK,  Viktor NOVAK, Jasna VODOVNIK in Edvard ZATLER


»BRONASTI ZNAK« se podeljuje članom društva in drugim fizičnim ali pravnim osebam za delo in ravnanje, ki je pomembno prispevalo pri uresničevanju ciljev  društva. 

Bronasti znak prejmejo: Viki AŠIČ, Sonja BALAŽIČ, Andrej BREMEC, Dušan HVALC, Stane IVANŠEK,  Stanislav MALGAJ, Jože MATKO, Stanko PODKRAJŠEk, Herman RIBEŽL in Franc TANŠEK


»SREBRNI ZNAK« se podeljuje članom društva in drugim fizičnim ali pravnim osebam, ki so s svojim delom v organih društva prispevali k boljši organiziranosti in ugledu delovanja društva.

Srebrni znak prejmejo: Ivan BEZJAK, Dušan JURGEC, Jože LIPAR, Podkrižnik d.o.o., Dejan POTOČNIK, JOže ROJŠEK in Cvetka VEBER.


»ZLATI ZNAK« se podeljuje članom društva in drugim fizičnim ali pravnim osebam, ki so s svojim prizadevnim in požrtvovalnim delom v organih društva, dalj časa prispevali k boljši organiziranosti in ugledu delovanja društva. 

Zlati znak prejmejo:  Zdenka BOROVNIK, Miran PEČOVNIK in Matjaž SLOKAN.


Vsem prejemnikom čestiotamo in upamo, da jim bo to vzpodbuda za dobro delo tudi vnaprej!


Comments