Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

Regijsko tekmovanje policistov in veteranov v veleslalomu na Rogli

objavljeno: 12. mar. 2015 09:53 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 12. mar. 2015 09:53 ]
Avtor: Darko Repenšek

PP Slovenske Konjice je v sodelovanju s PVD Sever za celjko območje - Odborom Slovenske Konjice - Vitanje - Zreče dne 11.3.2015 organizirala že 30. tekmovanja Policijske uprave (prej UNZ) Celje v smučanju za policiste in policistke in policijske veterane območja PU Celje na Rogli.  Na tekmovanje in srečanje policistov in policijskih veteranov je vedno vabljena tudi sosednja PP Slovenska Bistrica iz območja PU Maribor, saj se območje njenega delovanja geografsko deloma zajeda na območje smučarskega centra Rogla.

V posamični konkurenci kategorije Sever je zmagal Darko Repenšek, PVD Sever za celjsko območje,  s časom 32.23, kar je bil tudi absolutno najboljši rezultat tekmovanja, 2. mesto je zasedel Danilo Žvikart, tretji pa je bil Drago Brečko. Prvi trije v kategoriji Sever so dosegli tudi najboljši skupni rezultat ter s tem ekipno zmago pred PP Slovenske Konjice in ekipo SKP. Na tekmovanju je nastopilo 9 ekip.

Medalje najboljšim v kategoriji Sever je podelil predsednik Odbora Slovenske Konjice - Zreče - Vitanje Marjan Artič, medalje
najboljšim policistkam in poolicistom ter pokale najboljšim med ekipami pa direktor PU Celje mag. Jože Senica

Rezultate si lahko ogledate v priponki.
Ċ
PVD sever Celje,