Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

Triglav po Triglavu

objavljeno: 16. sep. 2015 02:05 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 16. sep. 2015 02:05 ]

Že tretje leto zapored smo se udeleženci spominskega pohoda borcev, veteranov in častnikov na Triglav ter  udeleženci zaključne slovesnosti na Pokljuki, po vrnitvi v Celje zbrali še na družabnem srečanju pri naših članih Anderlič Antonu in Zdenki v Celju. Ideja se je rodila pred 3 leti, ko smo razmišljali, kje bi se po zaključni slovesnosti vsi udeleženci še ustavili in malo poklepetali. Po prireditvi, ki kar kipi od domoljubja, je prezgodaj, da bi se razšli, saj je druženje  med člani pomembno za dobro delo društva. Tu se obujajo spomini na obdobje, ko se je rojevala samostojna Slovenija, tu se tkejo in negujejo vezi med člani in tu se načrtujejo nove aktivnosti.

Ob dobri hrani in pijači smo preživeli prijeten popoldan in kljub utrujenosti vzdržali so večernih ur. S harmoniko nam je krajšal čas naš član Bevc Mirko.  In ker je ta dan nač član Planinc Slavko praznoval rd, smo ga presenetili s torto. Zahvaljujemo se vsem sodelujočim in predvsem gostiteljema - zakoncema Anderlič, ki vsako leto ponudita prostor za prireditev.