Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

Ugodna ponudba klim in toplotnih črpalk za člane Združenja Sever

objavljeno: 16. sep. 2015 02:09 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 16. sep. 2015 02:09 ]
Spoštovani!

Za člane ZDRUŽENJA SEVER in njihove družinske člane, nudimo po najugodnejših cenah dobavo, montažo in servis najbolje prodajanihKLIMATSKIH NAPRAV IN TOPLOTNIH ČRPALK priznanih proizvajalcev MITSUBISHI IN FUJITSU, na področju celotne Slovenije brez dodatnih stroškov.

Za klimatske naprave Mitsubishi vam nudimo dodaten popust na montažo.

Pokličete nas lahko vsak dan vse dni v tednu med 08.00 in 20.00 uro (051 330 550). Z veseljem vam bomo pomagali najti rešitev po najugodnejših cenah z vsemi popusti in vam svetovali pri izbiri naprave, ki bi bila za vas najprimernejša. Opravili vam bomo tudi brezplačen ogled objekta, kjer naj bi namestili toplotno črpalko ali klimatsko napravo. Lahko nam pišete na elektronski naslov info@lmt.si, posredovali vam bomo ponudbo.

Na naši spletni strani ww.lmt.si, boste dobili vse podatke o klimatskih napravah in toplotnih črpalkah, montaži klimatske naprave in  t.i. montaži toplotne črpalke na ključ, kakor tudi vse druge podatke, ki vam bodo pripomogli pri izbiri najprimernejše naprave.

Lep pozdrav,
LMT GROSIST d.o.o.