Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

Vabilo na 5. Magričev memorial na Preserju

objavljeno: 24. maj 2015 04:20 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 24. maj 2015 04:20 ]
V. MAGRIČEV MEMORIAL - VABILO

Vabimo vas, da se skupaj z družinskimi člani udeležite memoriala, ki bo v soboto, 30.maja  2015,  s pričetkom ob (09.00 uri ribiči tekmovalci; ob 13.30 družabni del),  pri ribiškem domu Preserje.

PROGRAM:

1. 09.00 do 13.00 ure memorialna disciplina ribiško tekmovanje po pravilih organizatorja,

2. Od 13.30 naprej družabni del, pikado, pijača, jedača in razglasitev rezultatov  tekmovanj. na piknik prostoru za ribiškim domom.

PRAVILA RIBOLOVA: Tekmovanje poteka v posamični konkurenci kjer lahko tekmujejo člani društva, družinski člani, gostje in policisti PP Žalec. Lovi se z ribiško palico na plovček, ulov se hrani v mreži čuvarici do končnega tehtanja. Kot posebnost pa je tokrat vaba in krmljenje, kjer je dovoljena izključno koruza in kruh. Odstopanje od teh pravil pomeni diskvalifikacijo. Po tehtanju se teža ulova spremeni v točke in se tako določi vrstni red. Prvi trije prejmejo pokale.

3. Družabno srečanje poteka po ustaljeni praksi po končanem ribolovu. Namenjeno je druženju z družinskimi člani, zato jih pripeljite s seboj. Med družabnim delom se bo  odvijalo tudi tekmovanje v pikadu, v primeru lepega vremena pa tudi kakšni drugi športi (možnost odbojke). Upamo na lepo vreme, ob hrani iz žara in ob dobri kapljici, pa tudi dobrega razpoloženja ne bo manjkalo.

4. Tisti, ki še niste poravnali letne članarine, boste to lahko storili ob tej priložnosti (15 EUR).

5. Prispevek: Tokrat prispevka za člane društva s plačano članarino ni, prispeva pa se prispevek za družinskega člana v višini 5 EUR za družabni del. Prispevke bo pobirala Zdenka Borovnik.

6. Tokrat boste lahko dobili proti plačilu majice in kape s simbolom društva. Komplet stane 15 EUR.

Prijave o udeležbi sprejemamo do četrtka 28.05.2015, po el. pošti na zgornji naslov ali po telefonu na štev. 031 387 662 - Rado.

PREDSEDNIK ODBORA

Rado Gašparič