Novice‎ > ‎Novice 2015‎ > ‎

V. Magričev memorial na Preserju

objavljeno: 24. jun. 2015 03:30 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 24. jun. 2015 03:30 ]

V soboto 30.05.2015 je Policijsko veteransko društvo Sever za celjsko območje, Odbor Žalec, na ribniku  v Preserju organiziral že  V. Magričev memorial, katerega se je skupno udeležilo preko 50 udeležencev. V prekrasnem vremenu in na izredno lepi lokaciji je bila organizirana memorialna tekma v ribolovu s plovcem, na kateri so lahko nastopali člani društva in njihovi družinski partnerji. Tekmovanje vsako leto posvetimo pokojnemu članu Magrič Marku, ki je bil poleg tega, da je bil eden od aktivnejših članov odbora, tudi strasten ribič.
Na pokopališču v Mozirju smo se ta dan  poklonili njegovemu spominu in na grob prižgali svečo.

Tekme se je udeležilo 16 tekmovalcev, Po ribiški tekmi je potekalo še tekmovanje v pikadu, memorial pa smo zaključilli  z družabnim  srečanjem članov, ki je potekalo v izredno prijetnem vzdušju, le proti koncu na je malo zmotil dež. Poleg članov odbora Žalec se je memoriala udeležil še predsednik društva Anton Šmid in  delegacija odbora Celje, ostali odbori še niso  zbrali poguma za tekmovanje in udeležbo.

REZULTATI TEKMOVANJ:

Ribolov: 1. mesto MOHORKO Gana., drugo mesto KRIČEJ Ivan, tretje mesto SOLAR Peter.

Pikado: v tej panogi je nastopilo 19 tekmovalcev. 1. mesto KRIČEJ Ivan, drugi je bil ČRETNIK Dušan, tretji pa MATKO Jože