Novice‎ > ‎Novice 2014‎ > ‎

Športno-družabno srečanje veteranov Spodnje savinjske doline - vabilo

objavljeno: 31. avg. 2014 02:25 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 31. avg. 2014 02:25 ]

V A B I L O

na

DRUŽABNO SREČANJE VSEH VETERANOV SP. SAVINJSKE DOLINE IN VETERANSKE ŠPORTNE IGRE PREBOLD 2014.

Igre bodo letos potekale dne v soboto 06.09.2014 s pričetkom ob 09.00 uri v Rekreacijskem centru Gaj Prebold. Udeleženci smo veterani SEVER, ZVVS in ZBVNOB.

Organizator letošnjih iger smo veterani odbora Sever Žalec, zato k sodelovanju vabim vse, ki so sodelovali že v prejšnjih letih, da bodo igre potekale nemoteno.

ŠPORTNE PANOGE:

1. BALINANJE, vodja tekmovanja MEGLIČ Janez,
  2. PIKADO, vodja tekmovanja VERDEV Božo,
  3. STRELJANJE Z ZP, vodja tekmovanja PAVLIČ Jože,
  4. TENIS, vodja tekmovanja HLADE Jože,
  5. ODBOJKA, vodja tekmovanja TRPIN Zdenko in
  6. ŠAH, vodja tekmovanja ŠINCEK Štefan.

Da ne bo pomote, te igre imajo najprej družabni pomen zato so nanje vabljeni vsi člani odbora, tudi če ne bodo tekmovali in bodo seveda deležni kasneje tudi malice in pijače, ki je brezplačna. Prosim pa vas, da ste pravočasni, sicer me pokličite po telefonu zaradi naročila malice, ki ga moramo dati do 09.30 ure.

Tekmovanje poteka ekipno in posamično. V posamezni disciplini lahko tekmuje več tekmovalcev, štejejo pa rezultati najboljših treh razen pri balinanju in odbojki, kjer je število igralcev določeno. Menimo, da je dovolj športnih panog v katerih lahko vsak najde nekaj zase. Tekmuje se v moški in ženski konkurenci.

Udeležbo in panogo v kateri bi kdo želel tekmovati sporočite Jožetu Pavliču, sicer pa boste to lahko opravili tudi na kraju na dan srečanja ob 09.00 uri. Žensko ekipo tokrat sestavi Veber Cvetka.

NA V.Š.I. SE PODELJUJEJO POKALI IN MEDALJE ZA POSAMEZNE PANOGE:

PANOGA

POKALI

MEDALJE

BALINANJE

2 X za prvo mesto ekipno M.Ž.

PIKADO

2 x za prvo mesto ekipno M.Ž.

2 x 3 medalje posamezno M.Ž.

STRELJANJE

2 x za prvo mesto ekipno

2 x 3 medalje posamezno M.Ž.

TENIS dvojice

2 x 3 medalje

ODBOJKA

1 x  za prvo mesto

ŠAH

1 x 3 medalje

SKUPAJ:

7 POKALOV

21 MEDALJ

Ne pozabite to je osrednje srečanje veteranov te regije, poleg tega smo še organizatorji zato bom zelo vesel vaše udeležbe.

PREDSEDNIK ODBORA

Rado Gašparič