Novice‎ > ‎Novice 2014‎ > ‎

Srečanje članov Sever celjskega in zasavskega na Gorah nad Hrastnikom - vabilo

objavljeno: 17. maj 2014 01:34 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 17. maj 2014 01:34 ]

POLICIJSKO VETERANSKO DRUŠTVO SEVER

ZA CELJSKO OBMOČJE

VABI

Svoje člane, da se skupaj z družinami udeležite srečanja veteranov PVD Sever za celjsko območje in PVD Sever Zasavje.

ki bo v soboto, 24.maja 2014 z začetkom ob 10. Uri pred Planinskim domom Gore nad Hrastnikom.

Veterani obeh PVD že dalj časa izražajo željo po skupnem srečanju veteranov celjskega in zasavskega območja.

Pričetek srečanja je ob 10.00 uri, dobimo se na igrišču ob planinskem domu v Gorah. Sam prihod na kraj srečanja je možen s prevoznim sredstvom ali pa peš iz več smeri, kar je prepuščeno posameznikom oz. organizaciji v posameznem društvu, organiziranega prevoza ali pohoda ni. Planinski dom v Gorah se nahaja vzhodno od Hrastnika, le nekaj metrov pod 786m visokim vrhom na katerem stoji cerkev Svetega Jurija. Z vrha pa lahko kljub delni poraščenosti uživamo v lepem razgledu na okoliško hribovje.

Za vse udeležence bo zagotovljena prehrana. Ker pa smo v društvih bolj na tesno s finančnimi sredstvi, bi vsak udeleženec prispeval za stroške prehrane  2,00 €.  Tudi nekaj pijače bo na voljo po znižani ceni.

Zaradi  organizacije  vas prosimo, da se  čim prej, oz. najkasneje  do 20. maja 2014 prijavite udeležbo. Prijave bo sprejemala sekretarka društva Ana ORLČNIK na gsm 031/791-367 ali po e-pošti info@veteransko-drustvo-sever.si.

S sabo pripeljite tudi družinske člane.  Srečanje bomo popestrili z zabavnimi družabnimi in športnimi igrami, zato bodite primerno opremljeni  (mali nogomet, balinanje, šaljive  družabne igre in seveda – vlečenje vrvi,  saj moramo dokazati, kdo je močnejši…).

V primeru slabega vremena bomo datum srečanje prestavili in vas o tem pravočasno obvestili..

Dodatne  informacije dobite pri podpredsedniku društva Antonu ŠOŠTARIČU, tel. 051/631-822.

Upamo, da se boste srečanja udeležili v čim večjem številu!

Anton ŠMID

PREDSEDNIK DRUŠTVA