Novice‎ > ‎Novice 2014‎ > ‎

Družabno športno srečanje članov PVD Sever za celjsko območje in PVD Sever Zasavje

objavljeno: 28. maj 2014 03:08 avtor: PVD sever Celje   [ posodobljeno 28. maj 2014 03:09 ]
S kolegi veterani iz PVD Zasavje smo že dalj časa razmišljali o skupnem srečanju obeh društev nekje na meji med celjskim in zasavskim.  In tako smo letos
organizirali prvo srečanje članov obeh društev pred Planinskim domom  Gore nad Hrastnikom. Srečanja se je udeležilo okoli 80 članov  obeh društev in okolica planinskega doma je kmalu žarela v modrih barvi, ki je zaščitni znak društva.  Navzoče sta na začetku srečanja pozdravila oba predsednika društev  Lojze Klančišar in Anton Šmid. Zahvalila sta s vsem za udeležbo z upanjem, da bo naslednje leto prisotnih še več članov obeh društev. Vreme nam je bilo naklonjeno. V prijetnem okolju Gor smo preživeli pravi veteranski dan. Zabavne igrice, ki so so jih pripravili člani PVD Zasavje, so popestrile dogajanje. Tekmovali smo v pikadu, streljanju z zračno puško, prenašanju valjarja med nogami in seveda v vlečenju vrvi. Celjani smo letos pokazali očitno premoč v vseh kategorijah in pobrali domala vse nagrade.  Tekmovalno vzdušje smo naelektrili še tisti, ki niso tekmovali, saj smo glasno navijali za svoje.
Po podelitvi nagrad smo se zahvalili še upravnici PD Gore za gostoljubnost in golaž, ki so nam ga skuhali, da nismo bili lačni. V zahvalo smo ji podarili zbornik našega društva "Da ne pozabimo".
Kar veliko članov je vztrajalo do večera, saj je bil dan lep, vzdušje pa prijetno in zabavno.

Se vidimo spet naslednje leto, smo sklenili na koncu.