Objave‎ > ‎

Prelog Ivan, pozdrav in zahvala članom društva za pomoč

objavljeno: 14. jan. 2017 04:29 avtor: PVD sever Celje

Spoštovani člani društva Sever Celje, prijatelji in soborci !!

Leto je naokoli in prišel je čas ponovnega druženja, obujanja spominov na dogodke v preteklosti in načrtovanje prihodnosti.Vesel in ponosen sem, da sem lahko član društva s tako pomembnim poslanstvom pri ustanavljanju naše domovine..
Žal se tokratnega druženja ne morem udeležiti, vendar tokrat ne zaradi debele snežne odeje, ampak zaradi zdravljenja na  Onkološkem inštitutu v Ljubljani. V trenutku ko sem to pisal, sem bil v pričakovanju operativnega posega, ko pa bo to pisanje prišlo do vaših ušes, pa upam, da se bo stanje že spremenilo, vsekakor na bolje.

Star slovenski pregovor pravi, da resničnega prijatelja spoznaš v nesreči. Ta trditev trdno drži, pa naj si bo v to v obliki besede tolažbe ali spodbude, toplega stiska roke ali v obliki kakršnekoli pomoči. Jaz sem iskrenega prijatelja spoznal v društvu Sever, ki mi je v času moje bolezni stalo ob strani tako moralno kot finančno za kar se vsem skupaj ter vsakemu posebej prisrčno zahvaljujem.

Še enkrat vsem  iskrena  hvala za vse navedeno in vse dobro vam želim ter iskreno upam, da se srečamo " ob letu osorej " .

Ivan Prelog