Koncert policijskega orkestra v Celju

Dobrodelni koncert z Nušo Derenda

V četrtek 17.1.2019 je v Celju potekal dobrodelni koncert Policijskega orkestra z Nušo Derenda in vokalno skupino IL DIVJI. Policisti so tako znova dokazali, da jim je mar za soljudi v stiski.

Policijska uprava Celje, OPS Celje, IPA Klub Celje in humanitarno društvo Enostavno pomagam, so znova združili moči in pripravili dobrodelni koncert. V Policijskem orkestru so se prijazno odzvali in pripravili lep koncertni program ter z izvedbo več kot navdušili občinstvo. Povabilu za nastop na koncertu se je odzvala tudi Nuša Derenda, ki je svojo izjemno energijo z vsako pesmijo posebej ogrela občinstvo. Veliko navdušenja je požela tudi vokalna skupina IL Divji. Koncert sta letos obiskali tudi maskoti Pika in Leon, ki sta z odličnim plesnim nastopom in prisrčnim dirigiranjem dvorano spravili na noge in nasploh postali ljubljenki občinstva.

Organizatorji so ponosni, da so uspeli znova preseči sami sebe in pripraviti čudovit dobrodelni dogodek. Še posebej, ker so večino dela opravili sami, srčno in brez velikih stroškov ter uspeli zbrati dobrih 6.700 evrov.

Večino so namenili mladi ekipi humanitarcev Enostavno pomagam, ki bodo poskrbeli, da bo denar šel v prave roke. Namenjen je otrokom iz socialno šibkih družin s širšega celjskega območja za terapije in dejavnosti, ki jim jih starši ne morejo privoščiti.

Del zbranih sredstev so namenili tudi sinčku Katje, članice Policijskega orkestra, ki jo je bolezen mnogo prezgodaj ločila od svojih dragih.

Fotografije: arhiv IPA Celje