Varstvo osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika namesti tako imenovani »piškotek«.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih.

Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer ob povpraševanju po določenem izdelku, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

→ Več o piškotkih

E-novice

S prijavo na e-novice nam pošljete vaš e-poštni naslov, ki ga v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam ali ga zlorabili za pošiljanje neželenih sporočil. Z e-novicami vas bomo obveščali o novostih na področju varnostnih sistemov ter o predlogih in nasvetih za učinkovito in zanesljivo varovanje in nadzor vaših objektov. Ob prejemu sporočila ( e-novice ) imate v spodanjem delu sporočila vedno možnost odjave od prejemanja.

Dostava blaga

Za dostavo blaga potrebujemo vaše ime, priimek in poštni naslov. Vaš poštni naslov potrebujemo tudi za namene oglaševanja po pošti. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.