Okrogla miza

Kako zagotoviti človeka vredno življenje ter socialno in pravično Slovenijo

Skupina za informiranje pri Koordinaciji domoljubnih in veteranskih organizacij Slovenije je v torek 9.2.2021 pripravila spletno srečanje z naslovom: Kako zagotoviti človeka vredno življenje ter socialno in pravično Slovenijo.


Dne 9.2.2021 ob 12. uri se je začelo spletno srečanje, ki so ga pripravili v skupini za informiranje KoDVOS (Zveza društev General Maister, Društvo za negovanje rodoljubnih tradicij TIGR Primorske, Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije, Zveza društev vojnih invalidov Slovenije, Zveza veteranov vojne za Slovenijo, Zveza slovenskih častnikov, Zveza policijskih veteranskih društev Sever, Zveza društev in klubov MORiS, Zveza društev civilnih invalidov vojn Slovenije).

Dr. Tomaž Čas, Marijan Križman, Ladislav Lipič, dr. Dragan Petrovec in Božidar Truden so spregovorili o vzrokih in posledicah nespoštovanja družbenih vrednot, neetičnega ravnanja v državi, sovražnega govora, izgubljenega zaupanja državljanov ter kršenja pravnih standardov.

Celoten potek okrogle mize si lahko ogledate na spletni povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=prOIaLEpXHc

in na spletni strani Zveze policijskih veteranskih društev Sever: https://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/kodvos-s-serijo-okroglih-miz-opozarja-na-avtoritarnost-slovenije-in-poziva-k-spremembam.html